Blogbericht Leonie Studi073

Art United 2015/2016

Try- out

Afgelopen zondag, 22 november, stroomde tegen het middaguur het Atrium van Muzerije langzaam vol.
Enthousiaste creatievelingen die graag bezig zijn met muziek, zang, kunst, theater en dans, kwamen bijeen voor de Try- out van Art United!
Een gezellige middag die gevuld werd met een gezamenlijke start, brainstormsessies, oefen- en feedback- momenten, optredens en een afsluitende borrel.
Naast ruimte om te repeteren, kregen de deelnemers de kans om voor publiek te laten zien waar zij in de afgelopen coach- momenten aan hadden gewerkt.
Zo werden er inspirerende teksten voorgedragen, monologen gespeeld, solo, duo- en bandnummers gezongen en solo gedanst. Een aantal schilderijen werden toegelicht en ook was er ruimte om mooie foto's en grappige stop- motion filmpjes te laten zien die tijdens de workshops waren gemaakt.
Op deze manier werd er een totaalbeeld gevormd van waar iedereen tot nu aan had gewerkt. Naast de nieuwe podiumervaring die werd opgedaan, werden deelnemers ook door elkaar geënthousiasmeerd en geïnspireerd  en werd er een mooi geheel gecreëerd. 
Op naar de volgende workshops, waarin de deelnemers gecoacht worden om uiteindelijk hun talent op het podium, of werk in een expo te presenteren tijdens het Art United Festival op 28 februari 2016!

 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.