Blogbericht Leonie Gossens

Studi073 crew is flink bezig met nieuwe activiteiten

meetings, werkgroepjes en presentaties geven

Op de valreep van de zomervakantie kwam de kersverse Studi073 crew voor het eerst bij elkaar. Na de zomer heeft de crew de draad meteen weer opgepakt en zijn nog een aantal nieuwe deelnemers aangehaakt.
Tijdens de After Summer Holiday Meeting hebben de crewleden ideeen voor activiteiten uitgewisseld en ter plekke in werkgroepjes gebrainstormed en afspraken gemaakt. Op de planning staan nu:

- Art United https://www.facebook.com/ArtUnited073
- Bosch Art Support https://www.facebook.com/BoschArtSupport
- Exp073 tijdens het B-there Festival
- IkBand (tweede editie) https://www.facebook.com/ikbandproject
- Mooi Anders
- The Happening
- en ideeen over een dansmarathon, muziekfestival met alternatieve muziek, gaming, filmworkshops … En meer!

De crew ging op bezoek bij een aantal organisaties en evenementen om verschillende activiteiten van Studi073 onder de aandacht te brengen. Daarnaast gaven we uitleg over de werkwijze van Studi073 (= jongeren kunnen zelf activiteiten bedenken, opzetten en uitvoeren met steun van de projectleider van Muzerije). Zo kwam je ons de laatste weken tegen bij Changemakers073, het debat van de Jongerenambassadeurs, de stagemarkt van Fontys Pabo, Kunstacademie AKV Sint Joost (eerstejaars bijeenkomst) en Jongerencentrum Number One in Rosmalen.

En je gaat ons nog tegenkomen tijdens de Pecha Kucha presentaties van Cultuurbosch op dinsdag 20 oktober en onze scholentour in het najaar!

Op de foto's zie je crewleden aan de slag tijdens meetings, presentaties en met deelnemers bij projecten zoals Bosch Art Support.

 

Op de hoogte blijven? Lees dan onze blogs op Cultuurbosch en volg ons op Facebook! https://www.facebook.com/studi073

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer