Blogbericht Chachana Hnbm

Fotowedstrijd Mijn Vincent

win een Van Gogh Sandwichbike!

Tegelijk met de opening van de tentoonstelling Vincent uit de doeken – Hoe Van Gogh beroemd werd, start de bijhorende fotowedstrijd van Het Noordbrabants Museum.
De tentoonstelling laat zien hoe Van Gogh uitgroeide tot icoon en een inspiratiebron werd voor anderen. Het museum wil graag weten hoe Van Gogh inspireert in het dagelijks leven.
Deel jouw foto via Facebook en win de Van Gogh Sandwichbike uit de tentoonstelling!

De opdracht
Het Noordbrabants Museum roept mensen op om te laten zien waar en hoe ze Vincent van Gogh in hun leven tegenkomen. Van straatnaambordjes tot carnavalskostuums en van eigen gemaakt werk tot muurschilderingen of huisdieren met één oor. Maak een foto van ‘jouw Vincent’ en post deze op de Facebookpagina van het museum (facebook.com/NoordbrabantsMuseum) met de hashtag #mijnvincent. Het museum selecteert tot 8 november de mooiste en leukste inzendingen. Deze komen te hangen in de tentoonstelling Vincent uit de doeken – Hoe Van Gogh beroemd werd. Bezoekers van de tentoonstelling kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete foto. Dus is jouw foto geselecteerd? Neem dan je vrienden, familie en fans mee naar de tentoonstelling om te stemmen!

De prijs: dé Van Gogh Sandwichbike
Deze bijzondere fiets is bedacht door de Nederlandse ontwerper Basten Leijh en bestaat uit twee houten panelen. Voor de tentoonstelling Vincent uit de doeken selecteerde het museum een Sandwichbike bedrukt met de bekende amandelbloesem van Van Gogh. De winnaar van de fotowedstrijd wint deze prachtige fiets!

Kijk voor meer informatie en de spelregels op: http://www.hetnoordbrabantsmuseum.nl/nu-in-het-museum/tentoonstellingen/2015/vincent-uit-de-doeken/
 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer