Blogbericht Ilona van den Koedijk

Interview met Pecha Kucha spreker Rhea Knipscheer

Door Karin Wijma van Wijmakenfoto's

Bossche Sopraan Rhea Knipscheer was ooit te bewonderen in “una voce particolare”. Op 20 oktober a.s. zal zij niet als zangeres, maar als impresario van het BBS Wijktheater haar hoogste lied zingen.
 
10 jaar geleden raakte zij via haar kinderen op de Brede Bossche School als vrijwilliger betrokken bij het BBS Wijktheater. Het organisatieclubje voor bonte avonden waarbij ze zich dacht aan te sluiten bleek bij nader inzien een bruisend, professioneel podium voor culturele amateurs en professionals.

Rhea had als zangeres veel connecties opgebouwd in de Bossche cultuurwereld en had dan ook geen enkel probleem om artiesten de wijktheaters in te krijgen. Ze promoveerde tot impresario van alle BBS Wijktheaters en het werk groeide uit tot een ware passie.In de afgelopen 10 jaar heeft het BBS Wijktheater al heel wat artiesten voorbij zien komen en op zien groeien. Zangeres Loïs van de Ven en goochelaar Luc Elson toonden er bijvoorbeeld hun kunsten toen ze nog op de middelbare school zaten. Nu zijn zij professionele artiesten. Rhea zal vertellen over kippenvel, maar ook over wat het wijktheater voor jou kan betekenen.

www.rheaknipscheer.nl
https://www.facebook.com/BBSWijktheater
http://wijmakenfotos.nl/  
 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.