Blogbericht Peter Hendriks

Bossche film en videoamateurs

open dag met workshops monteren

Overkomt het jou ook regelmatig? Je komt thuis met een overvloed aan schitterende vakantie-opnames, maar je weet niet welke fragmenten je wel of niet moet kiezen om er een interessante film van te maken. Of je hebt een familiereünie gefilmd of je spelende (klein-)kinderen, maar de aandacht van de kijkers verslapt na korte tijd. Dan blijven de bandjes of sd-kaartjes ongebruikt in de la liggen. In dat geval is het prettig om met “lotgenoten” in contact te komen, die je in een gezellige en ontspannen sfeer verder kunnen helpen.

En die kans word je geboden tijdens de open dag van videoclub BOFA, de Bossche Film- en video Amateurs. Op zaterdag 19 november tussen 13.00 en 17.00 uur in het Nico Schuurmanshuis, Ketsheuvel 50, willen we iedereen die mooie films wil maken de helpende hand toesteken.

Er zijn workshops “monteren”, waarbij je ontdekt dat een film een verhaal is in beeld en geluid, met een kop en een staart, dat door anderen begrepen en beleefd kan worden. Breng gerust je eigen mobieltje of camera mee, maar vergeet niet de passende snoertjes mee te brengen. Dan helpen we je op weg.

Ook kun je er films bekijken, die door onze clubleden zijn gemaakt. En natuurlijk kun je al je vragen kwijt, waarop wij antwoord proberen te geven.

Daarnaast geven we een introductie over de startcursus “Filmen en monteren”, die elk nieuw lid aangeboden krijgt bij de start van zijn of haar lidmaatschap. Als er voldoende belangstelling is, zal de cursus ook toegankelijk zijn voor niet-leden. In 5 avonden komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals cameragebruik, monteren, titels, teksten en geluiden.

Wil je kennismaken met onze vereniging, loop dan vrijblijvend binnen. Je bent van harte welkom.

Bekijk ook onze website: www.bofafilmclub.nl.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer