Blogbericht spot denbosch

Finale Bossche Band Battle in de W2

Vuurwerk en variatie

De finale van de Bossche Band Battle belooft veel vuurwerk en muzikale variatie. De finale vindt plaats in de W2 op vrijdag 16 december. De Battle is een initiatief van Studio Cube die met deze battle de Bossche muziekscene een boost wil geven.

De winnaar van de Bossche Band Battle krijgt een demopakket aangeboden bij Studio Cube ter waarde van 400 euro. De band die de tweede prijs wint, krijgt een eigen optreden in het W2 Poppodium. Dan is er ook een publieksprijs, maar dat moet nog een verrassing blijven.

Finale Bossche Band Battle 4 kanshebbers

Het belooft volgens de organisatie een ‘spetterende avond’ te worden met zeer veel muzikale variatie. De finalisten zijn:

Windup Space
Holymen
Instant Matter
12:04

Studio Cube roept iedereen op die de Bossche muziekscene wil ondersteunen, vrijdagavond aanstaande naar de W2 te gaan. Want om de scene echt een boost te geven, is zorgen dat je erbij bent, vindt Studio Cube.

Voorrondes

Het begon allemaal in muziekcafé Lohengrin op 5 november waar de eerste voorronde werd gehouden. De tweede voorronde was in World Skate Center op 19 november. En op 4 december vond de derde plaats in P79.

De voorrondes zijn gedaan en de finalisten – zie boven – zijn bekend. De vier finalisten halen alles uit de kast tijdens een show van 30 tot 45 minuten. Daarna is het aan de jury om de winnaars bekend te maken.

De Bossche Band Battle kan als podium voor beginnende bands en solisten een mooie start betekenen. De Battle kan ook een soort wake-up call worden voor andere jonge musici in de regio Den Bosch. Want een volgende editie in 2017 zit in de planning. 

Belangstelling genoeg vanuit de muzikanten.

Er hadden zich wel 75 kandidaten aangemeld. 15 bands deden uiteindelijk mee aan de voorrondes. Het is nu aan de vier finalisten op vrijdag 16 december. Het begint om 20.30 uur. De W2 gaat om 20.00 uur open.
 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.