Blogbericht Leonie Studi073

Art United Festival 2017

The Game is On!

Ben jij nieuwsgierig naar jong Bosch talent? Dat komt goed uit! Tijdens het Art United Festival kun je genieten van muziekoptredens (van songbirds en DJ tot singersong, rap en bands) en theateracts. Ook kun je kijken naar toffe animatiefilmpjes en een expositie. Wees erbij op zondag 12 februari 2017! 

Vanaf november 2016 hebben Bossche scholieren gedurende een aantal maanden workshops gevolgd in verschillende disciplines, of zijn achter de schermen aan de slag gegaan als crewlid. Samen met coaches en vrijwilligers hebben de deelnemers toegewerkt naar het Art United Festival. Niet alleen de Art United jongeren shinen on stage; we hebben ook veel toffe gastacts geprogrammeerd. Het thema van Art United dit jaar is Games. Leef je uit met het levensgroot ganzenbord, in de escape room of game area en doe mee met de workshops door o.a. Kim-Chi (fanart en animé).

De kaartverkoop is aan de deur. Entree bedraagt €3,- inclusief deelname aan workshops en games. Ben je vóór 14:30 binnen? Dan word je verwelkomd met een gratis drankje.

Art United Festival
Zondag 12 februari 2017
14.00 @ Muzerije
Hinthamerstraat 74, Den Bosch 

Volg ons ook op social media!  www.facebook.com/ArtUnited073, www.facebook.com/studi073

Instagram - Art United, Youtube

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.