Blogbericht Maja Kerkhof

Verslag iktoon inspiratiebijeenkomst

27 januari 2017 bij Muzerije

Afgelopen vrijdag 27 januari vond bij Muzerije een inspiratiebijeenkomst plaats van iktoon, het grootse culturele evenement dat in juni 2017 plaatsvindt door het hele land.
Tijdens deze iktoon maand kan iedereen die kunst maakt, zijn of haar werk tonen aan een breed publiek. Maar je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je zichtbaar bent. Daarom biedt het iktoon campagne team een gratis pr-workshop aan, speciaal gericht op deelnemers en coördinatoren. Want hoe maak je nu het beste bekend wat voor kunstprojecten jij organiseert? Wat zijn mogelijkheden om (nieuw) publiek te trekken? En hoe maak je optimaal gebruik van het campagnemateriaal van iktoon?

Tijdens deze praktische bijeenkomst kregen de deelnemers veel tips over gebruik van de website, social media etc. Ook werden er onderling ideeën uitgewisseld en ging iedereen weer een stukje wijzer naar huis.  

Heb je de bijeenkomst bij Muzerije gemist? Je kan op donderdag 16 februari nog naar de bijeenkomst in Utrecht. Graag even een berichtje naar info@iktoon.nl 
LKCA, Utrecht: donderdag 16 februari van 10:00 - 13:00 uur  

Foto: Culturist Brechtje Verboven laat zien wat zij heel het jaar door, maar vooral ook tijdens de IkToon maand in juni wil delen met alle kunst en cultuurliefhebbers uit 's-Hertogenbosch en omstreken. 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.