Blogbericht Maja Kerkhof

Laat je zien! Het BUURTPODIUM is er voor jou!

Muzerije en de wijktheaters van de Brede Bossche Scholen gaan samenwerken

We zijn trots! Afgelopen donderdag 9 maart zijn Muzerije en Cultuurbosch officieel een hernieuwde samenwerking aangegaan met de wijktheaters van de Brede Bossche Scholen! En dat is bijzonder, want dat betekent dat je in de wijken nog meer van jezelf kunt laten zien! 

Naast de berichten in de lokale media, laten we natuurlijk ook op ons eigen blog graag aan je weten wat je moet weten over het nieuwe BUURTPODIUM. 

Wat is BUURTPODIUM? 
Lokale artiesten krijgen met het BUURTPODIUM letterlijk een podium om te laten zien wat ze kunnen en wie ze zijn. Je vertoont je kunsten op het BUURTPODIUM in de wijken van ’s-Hertogenbosch. En dat kan van alles zijn…
Optredens op het gebied van zang, dans, theater, muziek, maar ook allerlei andere acts zijn van harte welkom. Zo divers als het cursusaanbod van Muzerije, zo divers zijn ook de mogelijkheden tijdens het BUURTPODIUM!

Hoe werkt het BUURTPODIUM?
Als je als artiest zoekt naar een podium en wilt laten zien wat je allemaal kunt, neem je contact op met Muzerije of Cultuurbosch.
We regelen vervolgens de planning en zorgen zelfs voor een professionele presentatie van de optredens in de wijken!
Dat betekent dus een echt podium met alles wat daarbij hoort.

Meer weten over het BUURTPODIUM?
Als je meer wilt weten, kun je altijd bellen of mailen met Muzerije. Daarnaast ben je van harte welkom om via info@cultuurbosch.nl je vraag te stellen of om verder te lezen op www.cultuurbosch.nl.

Wanneer zien we jou…?

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.