Blogbericht Maja Kerkhof

Fotoverslag Cultuurbosch Café Groet en Ontmoet

donderdag 30 maart in Muziekcafé Lohengrin

Cultuurbosch was 30 maart te gast bij café Lohengrin voor het eerste Cultuurbosch Café van 2017! De avond, gepresenteerd door Marc van Creij, stond in het teken van culturele ontmoetingen, het uitwisselen van ervaringen en nieuwe samenwerkingen.

Naast enkele korte informatieve presentaties waren er verrassende muzikale optredens en een heuse huisdichter! Vraag en aanbod werden samengebracht en Culturisten kregen de ruimte om hun wensen kenbaar te maken. 

Tijdens het informatieve gedeelte waren er korte interviews met Janne van Wijnen van de gemeente ’s-Hertogenbosch en met Monique de Gruyl van The Fairy Cake. Zij deelde haar ervaring als Culturele aanbieder in het Sjors Creatief boekje. Manita Kieft vertelde over de succesvolle samenwerking tussen Muzerije en het Buurtpodium. Culturisten die een podium zoeken kunnen zich aanmelden via info@cultuurbosch.nl. Culturist Roel van Dongen, oprichter en directeur van de brancheorganisatie Artiesten Belangen Centrum ABC, gaf vervolgens een korte lezing over artiestenbelangen.

Wat zou het Cultuurbosch Café zijn zonder verrassende optredens van onze eigen Culturisten? Eveliene Pas zong enkele nummers van haar onlangs gepresenteerde eigen album en ook Pelumi Adejumo (student KW1C) verraste het publiek op een zangoptreden. De avond werd muzikaal afgesloten door de heren van Vocaal ensemble Dubbel-Zes! Huisdichter Gerard Scharn vatte de avond samen. Elders te lezen op www.cultuurbosch.nl
 

Foto's: Karin Wijma, Wijmakenfoto's

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.