Blogbericht Maja Kerkhof

Foto expositie Hobby in Beeld

door Bossche fotoclub Shoot-it

De fotografieliefhebbers van de Bossche fotoclub “Shoot-it” exposeren van 11 mei tot en met 4 juni meer dan 50 van hun werken bij Muzerije.

Hobby in Beeld 
De leden van fotoclub Shoot-it hebben met zorg hun beste werken uitgezocht en dit heeft geleid tot een fraaie expositie van meer dan 50 werken. Met de expositie willen de leden geïnteresseerden kennis laten maken met hun hobby en ze de foto’s door hun (fotografische) oog laten zien. “Daarmee willen we de bezoekers van de expositie inspireren net even anders naar de wereld om je heen te kijken. Bovendien verdwijnen veel gemaakte foto’s vandaag de dag in een mapje op de computer en wij willen onze foto’s graag zien aan de wereld”.

Fotoclub Shoot-it
Fotoclub Shoot-it bestaat uit zo’n 20 actieve en enthousiaste hobbyfotografen die tijdens de maandelijkse clubavonden tips en tricks over fotografie uitwisselen. Maandelijks worden thema foto’s besproken en de beste uit het thema gekozen. Er worden ook fotografie uitstapjes in de omgeving georganiseerd, net als workshops en er wordt regelmatig geëxposeerd.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.