Blogbericht spot denbosch

Record Store Day 2017

Instore optredens Maestro's Recordcafé

Zaterdag 22 april is het Record Store Day. Maestro’s Recordcafé ontvangt s middags de bands Helge, Voltage, Holymen en Living Room Heroes. Allen unplugged? Dat weten we nu niet maar het wordt een fijne middag in deze platenzaak in de Bossche binnenstad.

Instore optredens

Record Store Day is een wereldwijde feestdag gehouden in de onafhankelijke platenzaak op derde zaterdag van april. Met instore optredens en speciale uitgaves op vinyl. Maestro’s Recordcafé opent om 11.00 uur zijn deuren. De bands treden op vanaf 12.00 uur:

Helge om 12.00 uur
Voltage om 13.00 uur
Holymen om 14.30 uur
Living Room Heroes om 16.00 uur

Vinyl, vinyl, vinyl

Record Store Day is het bewijs dat vinyl nog erg populair is onder muziekliefhebbers. Steeds meer mensen schaffen een draaitafel aan en kopen platen. En het zijn niet alleen senioren die muziek op vinyl aanschaffen maar ook steeds meer jongeren.

Of zoals Matthijs van Nieuwkerk enige dagen geleden in de talkshow De Wereld Draait Door (DWDD) zo treffend verwoordde.”Het kan toch niet zo zijn dat muziek alleen maar te horen is via Spotify.”

Gelukkig telt Den Bosch inmiddels drie platenzaken. Twee daarvan zijn gevestigd aan de Hinthamereinde die dan ook de Vinylstraat wordt genoemd.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.