Blogbericht Barbara Van Spaandonk

Sjors Creatief en Sportief bij t Wikveld

Prijsuitreiking winnares tekenwedstrijd

Ja hoor vorige week donderdag was het zover, eindelijk kon Myhre van Boxtel haar welverdiende prijs in handen nemen. Wat spannend was het toen sommige kindjes van Basisschool 't Wikveld in Empel Sjors zagen lopen. Stiekem keken ze om het hoekje, maar Sjors was nog druk in gesprek met de wethouder van Sport Jos van Son en de rest van Sjors zijn persoonlijke assistenten van de Gemeente, 'S-PORT en Muzerije.

Myhre haar klasgenootjes van groep 4 zijn binnen en gaan netjes op de banken zitten. Sjors uiteraard in het midden, zodat iedereen dicht bij hem kan zijn. Samen met de juf gaan we Myhre roepen, héél hard want wie weet hoort ze ons niet? Nog even geduld en daar is ze dan. Myhre neemt plaats op de feestelijke stoel op het podium. De wethouder overhandigd officieel de prijs, maar wat blijkt.. de prijs is niet alleen voor Myhre maar voor de hele klas! Het is een doe-kado voor iedereen, een dans workshop georganiseerd door Annemarie Cools van Dansplaats Engelen.

Annemarie neemt ons mee op wereldreis. Van hele verre landen zoals Brazilië leren de kinderen zich lekker dansend uit te leven. Sportieve Sjors heeft uiteraard actief meegedaan en na de laatste dans moest hij weer naar zijn volgende afspraak.

Na afloop hebben de kinderen een gezonde traktatie van de GGD Hart voor Brabant gekregen. Het was een geweldige ochtend en Myhre bedankt dat jij zo'n mooie tekening hebt gemaakt. Iedereen kan hem bewonderen want hij staat in het nieuwe Sjors-boekje en op de Sjors-sportief website én in de Sjors-app!

Vanaf aanstaande maandag 2 oktober 18.00 uur kan er weer ingeschreven worden. Maak gebruik van deze kans om (soms zelfs gratis) kennis te maken met sport en cultuur in jouw gemeente!

 

Foto: Gerard Monté 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.