Blogbericht Bob Heemskerk

Halloween figuranten gezocht

De Poort op zoek naar jonge figuranten voor Halloween

Net als voorgaande jaren organiseren jongeren van jongerencentrum De Poort weer een groots Halloween evenement. Dit jaar wordt het jongerencentrum tot een horror ziekenhuis omgebouwd. Het evenement vindt plaats op vrijdag 27 oktober van 19.00u tot 23.00u. De organisatie is nog op zoek naar figuranten. 
Een werkgroep van zeven jongeren organiseert het evenement met begeleiding van een jongerenwerker. “In totaal hebben we ongeveer dertig figuranten nodig”, vertelt Tom Corstjens. “Deze figuranten krijgen een outfit aan, worden geschminkt en daarnaast is het vooral hun taak om de bezoekers te laten schrikken. We hebben een aantal grote rollen, maar ook veel kleine rollen. De grote rollen krijgen ook tekst of moeten bepaalde acties doen. Wat precies ga ik niet verklappen.”.
Jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar kunnen zich aanmelden als figurant via de website van jongerencentrum De Poort of via Bob Heemskerk (bob@jc-de-poort.nl/06-28787889). Ervaring is een pré, maar geen vereiste. Voor de grote rollen wordt er een auditie georganiseerd op woensdag 11 oktober van 19.00u tot 22.00u.
Verder is de werkgroep nog op zoek naar ziekenhuismaterialen. Denk hierbij aan rolstoelen, ziekenhuisbedden, microscopen, reageerbuisjes, doktersjassen, verpleegsterpakjes, etc. Heeft u thuis of op het werk nog iets liggen wat de werkgroep mag hebben/lenen of heeft u een goede tip? Ook dan kunt u contact opnemen via Bob Heemskerk.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.