Blogbericht Barbara Van Spaandonk

Buurtpodium BBS Kruiskamp

Heropening Kinderboerderij Kruiskamp, Stichting De Bossche Hoeve

Zo dat was dus een berenleuk feestje op dierendag. De heropening van kinderboerderij Stichting De Bossche Hoeve was al in volle gang met gezellige achtergrondmuziek. Het terras zat helemaal vol en de kipjes, varkens, ezels en konijnen werden goed vermaakt door de rondrennende geschminkte kinderen.

En daar komen de hapjes! De organisatie had alles goed geregeld met hapjes, drankjes, suikerspinnen en andere lekkernijen. De dames van De Deuterse mix mochten de spits afbijten en stonden met z’n allen smartlappen en levensliederen te zingen. Na dit fijne vermaak heeft wethouder Paul Kagie de heropening officieel gemaakt. Het is een feit, De Bossche Hoeve heeft veel gezelligheid!

Singer-songwriter Rockmartin betrad het podium en na een korte soundcheck pakte hij zijn gitaar en bracht hij ons met zijn warme stem rustige melancholische klanken. Heerlijk Martin, we hebben genoten. RockMartin heeft op 7 mei 2016 zijn debuut EP "The lost generation" uitgebracht.      

De Boschveldband volgde en wie kan er nou stilzitten als zij er zijn.. niemand! Hun zigeunermuziek weet iedereen op te zwepen. En niet te vergeten applaus voor Trunk Size Music. Begin van de avond koelt het toch best af en de wolken lieten ook wat regendruppels vallen. Maar dankzij dit duo hebben we tot het laatst van alle gezelligheid genoten.

Dank aan de organisatie, de vrijwilligers, René Dullaart en iedereen die deze dierendag tot een feestje heeft gemaakt. Het Buurtpodium is er de volgende keer weer graag bij.

 

Foto: Gerard Monté | www.gerarddenbosch.nl

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.