Blogbericht Roel van Dongen

Aan alle muziekauteurs en de muziek liefhebbende burgers van Nederland

Actie

Voor Buma/Stemra leden met stemrecht.

De petitie is erg belangrijk en kan onze steun goed gebruiken. Met jouw steun voor "Schoon Schip" kunnen Buma/Stemra en de muziekindustrie eerlijker worden. Klik hieronder om meer te lezen en jouw naam toe te voegen: 

Schoon Schip in buma/Stemra


Voor Buma/Stemra leden met stemrecht. Ben je Buma/Stemra lid met stemrecht en wil jij ook "Schoon Schip” binnen Buma/Stemra? Doe dan mee om vooraf inzicht op te bouwen in het aantal JA-STEMMERS voor Schoon Schip op de B/S ALV van 30 Oct 2017. Mail dan voor uiterlijk 22 Oct 2017 jouw B/S lidnummer naar legal@kleanmusik.nl en ndpressoffices@gmail.com en geef aan of je ook zelf naar de Buma/Stemra ALV van 30 Oct 2017 komt of iemand anders wil machtigen (in geval je verhinderd bent).

B/S Machtigingsformulieren kun je hier downloaden: https://www.bumastemra.nl/over-bumastemra/documenten-bumastemra/ Indien je geen naam weet van een ander stemgerechtigd lid dat wel komt naar de ALV, kunnen we daarmee helpen, neem dan dus s.v.p. contact met ons op per mail of bel naar: 0626-174 870 Schoon Schip voor een eerlijke muziekindustrie,.

Hartelijk dank, Namens www.KleanMusik.nl en het redactieteam van het Nationaal Muziek Debat

  Reacties

Rob

15 okt 2017 22:15

Goed initiatief. Transparantie en openbaring van misstanden is nu aan de orde. Iedereen dient dit te steunen. Zowel vriend of vijand kan dit niet afwijzen !Doe je plicht en steun alle moties van Schoon Schip Maken !

Peter van wijngaarden

15 okt 2017 22:26

Ook de muziekliefhebber wordt belazerd en betaald voor zijn/haar gebruik maar het komt niet bij de componist/auteur en dat is niet een NL probleem maar een internationaal probleem ook de buitenlandse componisten/auteurs worden bestolen dus stuur dit internationaal door aan iedere muziekliefhebber, elke componist/auteur waar ook ter wereld en aan iedereen die aan Buma Stemra (teveel) betaald. Help de muziek en haar makers.

Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.