Blogbericht Maja Kerkhof

Goede sfeer tijdens tweede Cultuurbosch Café

creatievelingen kwamen bij elkaar bij Muzerije

 

Wat was het een fijne dag, zaterdag 18 november. Het Cultuurbosch Café bracht veel creatieve mensen samen in een zeer gemoedelijke sfeer.

Kunstmarkt
Vanaf 12.00 uur druppelden de standhouders al binnen om hun kraampje in te richten. Er was namelijk een heuse kunstmarkt in het Atrium van Muzerije waar culturisten hun werk te koop aanboden. De diversiteit was enorm. Zo kon je mooie keramiek op de kop tikken, maar ook prachtige sieraden en kleurrijke schilderijen. 

Workshops
Ook was het mogelijk om deel te nemen aan gratis workshops. Jong en oud deden mee aan de stempelworkshop door Het Inkt Atelier terwijl je bij Studio Bajo middels een streepje leerde verschillende gezichtsuitdrukkingen te creëren. En wat was het mooi in het viltatelier van Carmen Hopmans, waar 7 deelnemers in ongeveer twee uur tijd een schilderij van wol en zijde maakten. Maar ook in de workshop door The Seasons Art Class was het eindresultaat na ruim 2 uur schilderen verrassend mooi. De fotografen o.l.v. van Sylvy van Bochove werden op pad gestuurd en leerden alles over reportagefotografie.

Expositie
De 5 kunstenaars die de workshops verzorgden laten zelf ook hun werk zien. Tot 6 december exposeren zij nog bij Muzerije. Als je het gebouw van Muzerije binnenloopt, vallen direct de realistische schilderijen van Nicolette Peters op. Het werk roept veel reacties op bij de bezoekers. De schilderijen zijn nog twee weken te zien bij Muzerije. Evenals de prachtige viltkunstwerken van Carmen Hopmans en foto's van Sylvy van Bochove. 

Brabants Dablad
Chris Korsten van het Brabants Dagblad schreef een leuk artikel over het Cultuurbosch Café. Klik hier

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.