Blogbericht janne van wijnen gemeente Den Bosch

Pop-Up Kunst & Kerst Boulevard

Kunsten pakken kansen

De Pop-Up Kunst & Kerst Boulevard is een zeer spannend experiment. Pop-up ontstaan en pop-up in de uitvoering.  Al doende ontstaat er van alles zonder dat we weten hoe het er uit komt te zien en of het een succes wordt. Hoe meer hobbels we tegen komen hoe succesvoller we zijn aldus Frank Smit, de bedenker en tomeloos enthousiaste ondernemer die zelf des te harder werkt om al die hobbels te nemen.

Alleen kun je niks ook zo'n gevleugelde uitspraak van Frank. En dat is een waar woord: we hebben tout cultureel Den Bosch nodig om hier een succes van te maken. En wat let je: Zo'n kans krijg je niet iedere dag. Een ruimte, faciliteiten, (een lichte vorm van) coördinatie, presentatieruimte..

Voor ons als organisatoren is elke fase spannend. Voor zaterdag; wethouder Hoskam, van Economische Zaken, komt openen. Lukt het ons om voldoende mensen te vinden die zich willen laten zien en horen? Komt er voldoende publiek? Zijn er genoeg deelnemers? Zijn alle faciliteiten op orde? Zijn er genoeg handjes om ons te helpen.

Ik houd jullie op de hoogte de komende tijd. Weet dat ideeën welkom zijn. En helpende handjes ook.

  Reacties

Pauli Sennema

13 dec 2017 15:13

De Orthense Harmonie omarmt dit initiatief.Wij zijn er bij!!#POP-UP Jeugdorkesttot zaterdag

Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.