Blogbericht Barbara Van Spaandonk

ONLINE CULTUREEL PLATFORM CULTUURBOSCH VERNIEUWD

De digitale ontmoetingsplaats is nu nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

ONLINE CULTUREEL PLATFORM CULTUURBOSCH VERNIEUWD

 

’s-Hertogenbosch, 15 december 2017

 

De website van Cultuurbosch is vernieuwd. De digitale ontmoetingsplaats is nu nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

Vorig jaar heeft de redactie van Cultuurbosch een enquête gehouden over de website. Met de tips en opmerkingen is vervolgens flink aan de slag gegaan. Het resultaat? Een nog overzichtelijkere en uitgebreidere website die makkelijk is in gebruik.

 

Wat is er veranderd?

Organisaties en groepen hebben voortaan elk een eigen categorie pagina’s. De (muziek)groepen zijn onderverdeeld in bands, koren, ensembles en overige. De eerste bandjes hebben al van deze optie gebruikgemaakt, zoals Moonshine Brigade en LIM.

Organisaties kunnen vanaf nu aangeven of ze repetitieruimte aanbieden, of een podium.

En de blogs die culturisten schrijven zijn gemakkelijker vindbaar op de homepage onder het kopje Actueel. Daar vind je ook recensies en interviews terug, bijvoorbeeld geschreven door de zeer actieve recensenten van KLANKGAT. Uiteraard zijn niet alle verbeteringen op te noemen, dus neem vooral zelf een kijkje op de pagina www.cultuurbosch.nl.

 

Cultuur in alle vormen en maten
Twee jaar na de start van een vernieuwend online platform hebben ruim 500 kunst- en cultuurliefhebbers en organisaties uit de gemeente ‘s-Hertogenbosch een profiel op de website Cultuurbosch.nl aangemaakt. Beeldende kunstenaars, dichters, fotografen, dansers, muzikanten en zelfs clowns zijn culturist geworden. En ook musea, groepen, bands, koren en fanfares zijn inmiddels op de website te vinden.

Cultuurbosch is dé marktplaats voor iedereen die met kunst en cultuur bezig is. Via de site komen vraag en aanbod bij elkaar. Zo kun je er terecht als je op zoek bent naar een muzikant of fotograaf. Maar ook als je zelf een cursus of een workshop aanbiedt biedt de site alle mogelijkheden die te promoten. Je kunt jezelf laten zien, je kunstwerken, foto’s en filmpjes posten. Verder kun je oproepen doen op het prikbord, agendaberichten plaatsen en blogs schrijven. Oftewel: Cultuurbosch helpt de culturist contacten te leggen en te verbinden.

De redactie van Cultuurbosch bestaat uit enkele enthousiaste cultuurliefhebbers uit ’s-Hertogenbosch, altijd op zoek naar cultureel nieuws. In principe kan eigenlijk iedereen redactielid zijn, want culturisten kunnen zoveel blogs schrijven als ze zelf willen.

 

Word ook culturist
Heb je nog geen profiel op www.cultuurbosch.nl, dan is dit de kans om er een aan te maken. Naast je profielpagina kun je ook je organisatie toevoegen. En dat helpt weer om elkaar beter te vinden, culturisten met elkaar te verbinden en samen leuke dingen te doen. Hulp nodig bij je inschrijving of persoonlijk advies vragen? Neem dan contact op met de redactie via info@cultuurbosch.nl.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.