Blogbericht Mieke Aalderink

Verteller/Muzikant bij Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch

Autobiografische vertelling Bonuskind 2 februari

Marin Millenaar vertelt ‘Bonuskind’. Na het overlijden van zijn moeder blikt verteller/muzikant Marin Millenaar terug op de eerste 55 jaar van zijn leven. Hij vertelt het verhaal over hoe een jongetje, die er sowieso al niet had moeten zijn, zonder wilskracht of geloof in hemzelf, uiteindelijk uitgroeide tot het bonuskind, dat hij altijd al geweest was. Vanavond in Den Bosch vertelt hij uit deze avondvullende voorstelling een paar verhalen.

Naast zijn werk als verteller/kampvuurmuzikant, werkt Marin nog een paar uur per week in Amsterdam als trambestuurder. Zo houdt hij contact met de hele wereld en hoort natuurlijk nog wel eens wat. Vanzelfsprekend let hij vooral op het verkeer, dus luisteren doet hij maar met een half oor. Maak je geen zorgen, de gemiste helft verzint hij er zelf wel bij, om elk verhaal weer rond te maken.

Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch nodigt je uit om te komen luisteren naar deze autobiografische muzikale vertelvoorstelling.

 

Voor de pauze is er een programma met diverse korte verhalen van de vertellers van ‘Het Lopende Vuur’ zelf.

Dit alles speelt zich af op de Maastrichtseweg 117 in Den Bosch! We zijn 2 februari te gast bij Annelies Ophey. De vertelavonden worden steeds beter bezocht, zorg dat je op tijd bent voor een mooie plaats. Reserveren mag, maar hoeft niet.

We beginnen om 20.00 uur. Entree is € 7,50

Voor contact en meer informatie info@hetlopendevuur.nl en www.hetlopendevuur.nl

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.