Blogbericht Arie de Wilde

SKINNER onnavolgbaar

Unieke jaren ’70 tribute band

In de jaren zeventig werd Southern rockband Lynyrd Skynyrd beroemd en berucht door hits als Sweet Home Alabama, That Smell, Tuesday 's gone, Call Me The Breeze en Free Bird. 


Skinner vertolkt met veel energie en enthousiasme onder meer voornoemde hits uit het jaren ’70 repertoire van Lynyrd Skynyrd. Skinner is rond 2005 ontstaan en kent vanaf 2013 haar huidige bezetting. Met veel aandacht voor detail en plezier kan je Southern rock, blues, jazzy tintjes, jankende solo's en beukende ritmes van hen verwachten. Dit zijn dan ook de ingrediënten voor de unieke benadering waarmee SKINNER de nummers van Lynyrd Skynyrd perfect weten neer te zetten.

Uitdagend

Zo ook op 7 januari in Muziekcafé Het Warm Onthaal. De band trekt strak van leer, tuimelt van het ene nummer in het andere en proest dat over het steeds meer enthousiast wordende publiek uit. ‘Asjeblief dames en heren…doen jullie mee?... we gaan gewoon door hoor’. 

Grote indruk

Als ik Skinner zo bezig zie denk ik echt van ‘wat heb ik gemist’. Geweldig samenspel, ronduit perfecte zang, schitterend solowerk van de gitaristen, leuk contact met publiek. Ook als je niet direct Lynyrd Skynyrd minded bent is het echt een must om deze mannen bezig te zien. Ik weet zo goed als zeker dat ze grote indruk op je achter laten.

En dan nu

De muzikanten: Antal Lohmann-zang. Chiel Otten- gitaar /zang. Ben de Wit-gitaar/zang. Henk Blom-basgitaar. Mike Vrijhof-Drums.

Zij zijn Skinner…vergeet het niet.

17 februari spelen ze in Muziekcafé Moonshine in Sliedrecht

Door: Arie de Wilde


  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.