Blogbericht Barbara Van Spaandonk

Sjors creatief #2

De boekjes zijn weer binnen!

Yes, vanmorgen zijn de nieuwe Sjors Creatief en Sportief boekjes weer geleverd. Vanaf vandaag gaan we deze samen met S-PORT Gemeente Den Bosch en Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel bij de scholen van Gemeente Den Bosch langs brengen. In de loop van volgende week worden ze aan alle scholieren van groep 1 t/m 8 uitgedeeld. 

Vanaf maandag 5 maart 2018 7 uur 's-avonds kunnen alle kinderen zich weer inschrijven en weet je wat nog leuker is, is dat we deze keer gewoon extra veel keus hebben! Want dit is het tweede boekje wat dit seizoen uitkomt! 

Hier alvast een sneak peek van wat er in het boekje staat en dan beginnen we natuurlijk met het voorwoord van onze nieuwe Burgemeester Jack Mikkers! 

En tadadadatata trommelgeroffel, de winnaars van een creatieve workshop en plaatsing op DE voorpagina van Sjors Creatief en Sportief is groep 8 van Basisschool De Driestroom in 's-Hertogenbosch! Super gefeliciteerd en we nemen snel contact met jullie op over de gewonnen prijs!

Vanaf 5 maart kan je vanaf 19.00 uur inschrijven op www.sjorssportief.nl . Check pagina 52 want daar staat alles over de nieuwe wedstrijd. Wie weet sta jij de volgende keer op de voorpagina en win je zo'n superleuke workshop.

 

De toedeledoki's van Sjors en tot snel allemaal!

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.