Blogbericht Hannah de Maagt

Play 4 Freedom

Jonge rappers, singer-songwriters en bands gezocht!

Muzikale vrijheidstrijders opgelet!
Lijkt het jou fantastisch om op 5 mei op Bevrijdingsfestival Brabant op te treden? Ben je tussen de 14 & 26 jaar oud en heb jij de wereld iets te zeggen? Doe mee aan Play 4 Freedom! Schrijf een song over vrijheid en bemachtig een plekje op Bevrijdingsfestival Brabant 2018.

Vrijheid is een breed begrip, en iedereen heeft hier zijn/haar eigen gevoel bij, zo ook voor jou als beginnend artiest & songwriter. Schrijf een song over vrijheid, en overtuig de jury met je talent! Wanneer je wordt uitgenodigd door onze jury zijn er op 8 april & 22 april twee workshops. Tijdens deze workshops krijg je een coach toegewezen die jou gaat helpen met het schrijven en performen van een Freedom-song!

Mee doen? Stuur voor 26 maart een email naar forplay4freedom@gmail.com met daarin de volgende gegevens:

  • Je contactgegevens
  • Biografie
  • Foto
  • Een song snippet
  • Linkjes naar Website / Soundcloud / Youtube / Spotify / Social-media (indien van toepassing)

Wie weet sta jij 5 mei op Bevrijdingsfestival Brabant en win je een mooie speelplek op een festival in het land!

Over Play4Freedom
Jonge muzikanten en songwriters, opgegroeid in een vrij Europa zonder grenzen. Play4Freedom is dé wedstrijd voor muzikale vrijheidstrijders uit Brabant.

Wat betekent vrijheid voor jou? En hoe klinkt dat in muziek?
Jonge muzikanten worden in de aanloop naar Bevrijdingsfestival Brabant uitgedaagd om hun eigen muziek en tekst voor de vrijheid te schrijven. In een serie van twee workshops (8 april @SoundDog in Breda en 22 april @PopEi in Eindhoven) worden jonge muzikanten door Brabantse professionals klaargestoomd voor hun optreden op Bevrijdingsfestival Brabant. De zes finalisten treden uiteindelijk op 5 mei op het Sena Talent Stage van Bevrijdingsfestival Brabant. De winnaar van Play 4 Freedom wint een speelplek op een festival in het land.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.