Blogbericht Barbara Van Spaandonk

Wimboektoe #5

A match made in heaven

Iets met 'kop en schotel', 'potje en dekseltje'.. kortom: 

A match made in heaven! 

Wat was dit mooi om te zien, te horen en te voelen. Elena Medorenko mocht deze editie Wimboektoe #5 voorzien van een muzikale omlijsting, en wat was het mooi. Alles viel ineens op zijn plek. 

Elena komt oorspronkelijk uit het oosterse deel van Oekraïne, uit de mooie industriële stad Voroshilovgrad (nu Lugansk) te Oekraïne. Jolanda Withuis' nieuwe boek 'Raadselvader' gaat over de levensgeschiedenis van haar eigen vader en zijn politieke communistische overtuiging. Maxim verteld over de ‘vooruitgang’ van de mens en of de ontwikkelingen nu wel of juist niet zo goed zijn. Zitten er echt cameraatjes in je tablet naar jou te kijken en worden we bespioneerd?  

Je begrijpt het al, Elena’s Russische mooie liederen en gedichten begeleid met haar akoestische gitaar, Jolanda’s levensverhaal, Maxim zijn meningen over de huidige vooruitgang van de wereld, en dit alles onder leiding van talkshow-host Wim Daniëls was a match made in heaven!

Volgende keer zorgt Cultuurbosch weer voor een nieuwe muzikale omlijsting, maar Elena gaat zeker terugkomen. Noteer alvast de Wimboektoe #6 in je agenda: 12 april


En voor de fans hier alvast de data voor de rest van dit jaar: agenda

 

Foto's http://www.gerarddenbosch.nl/ 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.