Blogbericht Jason de Camps

Rappende MC's zwepen DnB heads en ravers op

Basshaven#2 houdt wel van een fissa

Paaspop? Doe mij maar Basshaven#02 !!

Basshaven#02 ?Sektor & Subsequent, Trasky, Djah, Mekkes
Op zaterdag 31 maart werden de deuren van het World Skate Centrum geopend voor een goed avondje Drum & Bass (DnB). Na een succesvolle eerste editie was het weer tijd voor een nieuw feest van Basshaven.

Ondanks dat Paaspop een aantal kilometers verderop in volle gang was, trok Basshaven volle zalen. Dnb heads en ravers wisten wel waar ze een feestje zouden bouwen. Om 21:00 werden de deuren geopend en een half uur later stond het al goed vol.

Met een nieuwe line-up (dj's Trasky, Djah en Mekkes) wist Basshaven haar gasten te verrassen met onder andere een B2B (back 2 back) sessie van Sektor & Subsequent, Djah en vlammende MC's. Met een opbouw die van Liquid naar Neuro ging werd de zaal steeds meer turned up.

Met keiharde drops en rappende MC's werd het publiek op de juiste manier goed opgezweept. Dit was allemaal ten goede voor de sfeer in de zaal. Want hoewel het erg warm was door al die dansende mensen, was de sfeer in de zaal erg fijn en gemoedelijk(?).

Al met al was het een mooi feestje en wanneer de volgende editie daar is, raad ik je zeker aan de sfeer te komen proeven, lekker uit je dak gaan en dansen op DnB.

Meer foto's op Instagram: #klankgatdenbosch

Foto's: Casper Menting en Ellen van Lent
Met dank aan de organisatie van Basshaven

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.