Blogbericht Marc van Creij

Muziektheater Spetter

Waar het talent het podium afspat!

Hou jij van acteren, dansen en zingen en lijkt het je leuk om samen met andere kinderen in een voorstelling te spelen? Meld je dan aan voor het cursusjaar 2018/2019 van Muziektheater Spetter.

 

“Als theatermaker merk ik dat er een grote behoefte is aan fantasierijk, origineel kindertheater” aldus Marc van Creij het creatieve brein achter Muziektheater Spetter. “Wij zijn ervan overtuigd dat ieder kind met muziek en theater in aanraking zou moeten komen! Niet alleen omdat het enorm leuk is, maar vooral omdat het super goed is voor je ontwikkeling!”

“Er wordt in ’s-Hertogenbosch al veel op educatief gebied gedaan wat betreft kunst en cultuur, maar voornamelijk in de vorm van lessen. Uiteraard zijn er in ’s-Hertogenbosch verschillende theatergroepen, maar de combinatie van leren in een veilige omgeving, waarbij de kinderen zelf verantwoordelijk zijn voor de input van de show om later in de spotlights te staan is er nog niet. Dat is waar wij met Muziektheater Spetter een stapje verder in willen gaan!” 

Onze drempel is laag! We houden geen audities, want we willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich in te schrijven en zich te ontwikkelen door plezier te maken met elkaar. Iedere week krijgen de kinderen les in zingen, dansen en acteren en later in het seizoen werken we toe naar een fantastische voorstelling, waarbij de input van de kinderen dus een belangrijke rol speelt. 

Muziektheater Spetter is een veilige thuishaven voor kinderen met passie en plezier, waarin spelen, leren en creëren op het gebied van muziek & theater centraal staan. Muziektheater Spetter wil kinderen een bruisend podium bieden waar je spelenderwijs leert, creëert, jezelf ontdekt en ontwikkelt door middel van muziek. 5 September starten wij met proeflessen voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Bij voldoende aanmeldingen zal vanaf 12 September het seizoen starten. 

De lessen worden gegeven op Woensdagmiddag van 15:30-17:30 in de Muzerije, Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch.Aanmelden voor deze lessen en meer informatie vind je op onze website: www.muziektheaterspetter.nl  

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.