Blogbericht

Lancering platform Bossche Muziekscholen

oktober 2018

Lancering platform Bosschemuziekscholen.nl

 

Vanaf 25 oktober is het vinden van je weg binnen de diverse organisaties voor muziekeducatie een stuk eenvoudiger. Door de samenwerking van de regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch, Muziekles Den Bosch, Jazzwerkplaats, Muzerije en gemeente staan ze nu allemaal overzichtelijk bij elkaar op www.bosschemuziekscholen.nl.

 

Samen met deze organisaties heeft de gemeente gezocht naar een manier om muziekeducatie meer zichtbaar en vindbaar te maken voor scholieren en hun ouders. Door het online platform kunnen de instellingen in ’s-Hertogenbosch ook beter samenwerken. Ze zien in één oogopslag welke collega welke muzieklessen of workshops aanbiedt.

 

Ben je geïnteresseerd in muziek of wil je je talenten verder uitbouwen? Dan kun je van de gemeente een code krijgen voor gratis kennismaking. De leraren op alle scholen in ’s-Hertogenbosch weten ervan. Ze helpen bij het begeleiden en uitdelen van de codes. Als je de code inwisselt, kun je gratis kennismaken en is de start van je muzikale carrière een feit. Heb je geen code? Of zit je niet meer op school? Geen probleem, je kunt op het platform toch zoeken naar een geschikte docent, cursus of workshop.

 

 

Laatste nieuws:
's-Hertogenbosch, 03-08-2020

Het platform Bossche Muziekscholen is gestopt met de website www.bosschemuziekscholen.nl. Die site heeft z'n werk gedaan.
 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.