Profiel

Rhea Knipscheer

Klassiek zangeres en zangdocente

  15 kei leuks     4 reacties
Culturist

Citaten over zingen en muziek

 

Zwangerschapsmuziek

 

Over deze culturist

Rhea heeft met haar heldere, warme stem al vele harten geraakt. Zij treedt regelmatig op in concerten en verzorgt de muzikale omlijsting van huwelijksmissen en uitvaarten. Daarnaast geeft Rhea al ruim 25 jaar zangles

In 2017 is haar eerste avondvullende programma; 'Opera bla-bla' in première gegaan. Opera bla-bla is een voorstelling gevuld met bekende en minder bekende opera-melodieën en verhalen. De bezoekers van Opera bla-bla reageerden enthousiast, ongeacht of ze van opera hielden of niet. 

Uit Opera bla-bla is de cyclus Opera in de Huiskamer ontstaan. Vanaf september 2018 t/m mei 2019 duikt Rhea iedere derde dinsdagavond van de maand in een andere Opera.  
Laat je meenemen in de betoverende wereld van de Opera en word een operakenner in 9 maanden!  

Kijk op www.rheaknipscheer.nl voor meer informatie.

Contact

Email: info@voor-mekaar.nl
Telefoonnummer: 06 184 76 034
  Reacties

Swannet

1 mei 2015 20:18

Al jaren kom ik bij Rhea voor zanglessen. Rhea beschikt over een prachtige, heldere sopraanstem,is uitermate muzikaal, geeft de lessen in grote rust en is zeer duidelijk wat betreft uitleg en advies. Je voelt je meteen op je gemak,alles is 'gewoon' en tegelijkertijd bijzonder. En.... absoluut niet aan de dure kant,heel belangrijk! Rhea en ik hebben een paar keer samen opgetreden, ook dat ligt misschien in het verschiet. Dus: wie zingt ..gaat naar Rhea !! Veel plezier!

Karen

2 mei 2015 10:24

Rhea en ik kennen elkaar via de operette, het wijktheater in Den Bosch. We maken regelmatig muziek samen en daarbij geniet ik van haar prachtige stem, ik mag haar begeleiden aan de piano. Rhea is een geweldige vrouw, hartelijk, het is kortom heerlijk om met haar samen te werken.

Hannie

5 mei 2015 21:58

Een kennis attendeerde mij een aantal jaren geleden op zangpedagoge Rhea. Het klikte meteen en sindsdien heb ik zangles bij haar. Rhea is heel deskundig en inspirerend; heeft veel geduld en humor. Soms zingen we een duetje. Iedere keer kom ik voldaan terug van de les en kijk alweer uit naar de volgende.

Rob eb Meld

22 mrt 2017 19:16

Lieve Rhea,Wat een mooie avond heb je ons bezorgd met Opera bla-bla. Toen wij buiten kwamen was het net of we in een andere wereld stapten. Jouw manier van presenteren was zo natuurlijk dat er gelachen en geroepen kon worden, maar het was ook heel stil en aandachtig. Wat fijn, ga zo door, je maakt heel wat mensen blij.

Toon alle reacties
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.