Profiel

Noël Josemans

Organiseren, aanjagen, muziek maken, regisseren

  6 kei leuks     0 reacties

Over deze culturist

Als organisator in de cultuur en welzijn sector werk ik regelmatig met culturisten. Zo programmeerde ik vier jaar op rij koren en orkesten voor het Bosch Winterparadijs en is er veel mogelijkheid om met je talenten aan de slag te gaan op eFFect Festival. Daarnaast ben ik programmeur bij Willem Twee muziek en beeldende kunst. Toen ik 18 was organiseerde ik folkdans evenementen, waar iedereen dansles krijgt en mee kan dansen op live muziek. OP e achtergrond ben ik actief als aanjager van een stedelijk muzieknetwerk, vanwaaruit ik nieuwe muziekinitiatieven ondersteun, zoals KLANKGAT, Songs for the City en Lamarziendan. Komende tijd ga ik aan de slag met een gloednieuw jongerenfestival in de Kop van 't Zand.

Zelf bespeel ik verschillende gitaren en percussie en drum ik in het improvisatie gezelschap Pipi Belli, ook de impro huisband van Lamarziendan. Voorheen was ik actief als leadzanger in de rockband The Surs, gitarist in de folkband Rama en percussionist bij improvisatie gezelschap Le Petit Boeuf. Ook regisseer ik jaarlijks een amateurtoneelstuk en maak ik circustheatervoorstellingen of organiseer ik social circus projecten in wijken. 

Ik verbind graag mensen, dus als je een specifieke vraag hebt, mail me even. Ik zal hier regelmatig oproepjes doen voor podia en projecten. Tot speels!

Contact

Email: contact@noeljosemans.nl
Telefoonnummer: 0617477684
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.