Profiel

Jaap Houdijk

Publiciteit & Communicatie, Programmeur amateurkunst en jong talent

  3 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

In het hart van ’s-Hertogenbosch bevindt zich Muziekcentrum De Toonzaal: een prachtige, intieme concertzaal met een weergaloze sfeer en akoestiek. Een plek waar je je meteen thuis voelt.  
De Toonzaal is er voor de Bossche muziekliefhebber: een plek waar vrijwel altijd wel van muziek te genieten valt. We geven jaarlijks zo’n 150 concerten in de zaal en in het café. Bach, Mozart en Beethoven zijn er te beluisteren, uitgevoerd door topmusici, maar ook de moderne muziekgeneratie zoals Louis Andriessen en Michel van de Aa komt ruimschoots aan bod. Nationale en internationale jazzcoryfeeën als Eric Vloeimans, Michael Moore, The Houdini’s en Han Bennink treden er graag op. Er zijn wekelijks verrassende folk- en tangoconcerten, er vinden muziekcafé’s en jazzcafé’s plaats, we reserveren een aantal zondagochtenden voor kinderconcerten en tweemaal per maand een woensdagmiddag voor een lunchconcert.

De Toonzaal biedt ruimte voor muzikale experimenten in de vorm van jamsessies, maar vormt ook een productieplaats voor muziekprojecten, een locatie voor audio-opnamen en een podium voor amateur-musici en jong talenten.
Geen enkele muziekminnende Bosschenaar hoeft zich kortom te vervelen. En uiteraard is ook iedereen van buiten Den Bosch van harte welkom.

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.