Profiel

Meine Jansma

Docent, kunstenaar en producer van festival 'Er Hangt Iets In De Lucht'

  2 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

Kunst is een dialoog waarbij samenwerken en participatie fundamentele elementen zijn voor het creatieproces. Daarom wil ik, samen met alle projectleden van Ligne '15, werk en ideeën van jonge kunstenaars combineren met gevestigde kunstenaars.
 Dit doen we omdat we geloven dat cross-overs tussen beeldende kunst en podiumkunst leidt tot nieuwe belevingen ervan. We zijn overtuigd dat de ontmoeting tussen kunst, kunstenaar en het publiek de artistieke en sociale connecties versterken. En dit gaan we doen tijdens het Festival 'Er hangt iets in de lucht':

NIEUW Festival 'Er hangt iets in de lucht' 4 t/m 28 juni

Het internationale festival is een artistiek experiment dat de snijvlakken tussen beeldende kunst en podiumkunstenaars onderzoekt. Een smeltkroes van kunst, jazz, poëzie, dans, grafiek, theaterkoor daagt je uit anders te kijken. We willen nieuwe verbindingen leggen met en door moderne kunst. Dynamiek en innovatie brengen, het activeren van een open mind-gedachte zijn de drijfveren om dit internationale festival te organiseren.

WE WILLEN MENSEN ANDERS LATEN KIJKEN

Experimenten tussen beeldende kunst en podiumkunstenaars brengen interactie, draagt een beleving in zich die ieder op een andere manier kan zien. Doordat kunst, muziek, letteren, dans en theater met elkaar interacteren komen er werelden samen die nergens anders samenkomen. De bezoeker wordt uitgedaagd anders te kijken.

UITDAGEND

Het experiment aangaan betekent loslaten, vertrouwen hebben dat het goed komt. Loslaten in situaties waar je geen vat op hebt is zeer uitdagend. Dat gevoel kent iedereen wel. Dat bewustzijn is spannend en is niet enkel aan de kunst en kunstenaar toebedeeld. Ook de samenleving heeft de afgelopen jaren er mee te maken gehad.

KIJK VOOR DE AGENDA EN TICKETVERKOOP OP:

www.erhangtietsindelucht.nl/agenda

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.