Profiel

Hetty Willems

Verbindende theatermakers

  0 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

Theatergroep Bint maakt voorstellingen met een ontmoeting over essentiƫle maatschappelijke thema's. Zo maken we lastige onderwerpen bespreekbaar.
Wij geloven dat je af en toe moet stil staan om weer vooruit te kunnen. Stil staan bij wie je bent, wat je hebt of wat je wilt. Bij de omgeving waar in je leeft. Dat is wat Bint wil bereiken. Mensen stil laten staan bij wezenlijke thema's, ruimte bieden voor gesprekken en het delen van bijzondere ervaringen.
Wij spelen op locatie: in buurthuizen, op scholen, in theaters of bij instellingen. Wij spelen op plekken die voor ons publiek makkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn. We maakten al succesvolle voorstellingen over autisme, over ADHD, angst voor de dood en een voorstelling die kwetsbare ouderen met elkaar in gesprek brengt 
Theatergroep Bint doet verzorgt ook projecten op maat voor organisaties en maakt voorstellingen met specifieke groepen mensen. Met 'Lang zullen ze leven'  (een project met 65+'ers over ouder worden en de dood) wonnen zij eind 2015 de Afscheidsprijs.
Contact

Email: hetty@tgbint.nl
Telefoonnummer: 0611098986
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.