Profiel

Roel van Dongen

Creatief zelfstandig ondernemer & artistieke duizendpoot

  2 kei leuks     0 reacties

Over deze culturist

Roel van Dongen ontwikkelt steeds nieuwe ideeën en initiatieven. Het liefst gaat hij als een echte avonturier op ontdekkingsreis en start hij bij voorkeur activiteiten die nog niet eerder zijn ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een zeer gevarieerd aanbod van diensten en een brede bedrijfsvoering. 
Roel van Dongen is intussen uitgegroeid tot een autoriteit binnen de entertainmentbranche. Met een ruime (internationale) ervaring als uitvoerend artiest Roelino kent hij de entertainmentmarkt als geen ander. Als oprichter en directeur van de brancheorganisatie Artiesten Belangen Centrum ABC heeft hij intussen zijn ervaring en expertise goed weten te gebruiken. Hij staat bekend als een artistieke duizendpoot en creatief zelfstandig ondernemer.

 
Specialismen: * Gespecialiseerd in artiestenzaken binnen de entertainmentbranche* Idee en conceptregistratie in het kader van het auteursrecht* Geeft interactieve workshops op het gebied van non-verbale communicatie* Realisatie en beheer van diverse internetportals.

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.