Profiel

Sophie de Ruijter

Docent, Musicus

  1 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

Sophie de Ruijter, 31-03-1992, is geboren in Helmond en groeide op in Bakel. Ze begon op 10 jarige leeftijd met haar eerste lessen dwarsfluit op de muziekschool Kunstlokaal te Gemert. Al snel werd duidelijk dat Sophie verder wilde in de muziek en hier ook de capaciteiten voor had.
Sophie wilde graag naar het Conservatorium, en deed daarom auditie voor de regionale vak klas op het CKE in Eindhoven. Hier volgde zij theorie en ensemble lessen. Na haar havo afgerond te hebben werd Sophie op haar zeventiende toegelaten tot het Conservatorium van Maastricht. Hier studeerde zij bij Philippe Benoit en is afgestudeerd in juli 2013. Zij volgde masterclasses bij o.a. Peter-Lukas Graff en Jan Ostry.
In november 2013 won zij samen met pianist Kasper Schonewille het 24 Caraats toernooi te Helmond.In september 2013 is zij begonnen met de opleiding ‘Docent Muziek’ tevens in Maastricht, en heeft deze succesvol afgesloten in 2015.
Zij geeft dwarsfluit les aan huis, bij verenigingen en muziekscholen. Speelt op inval-basis bij orkesten en ensembles en werkt ze bij verschillende zangkoren. Ook geeft Sophie les op basis- en middelbare scholen en maakt ze educatieprojecten.

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.