Profiel

Leonie Studi073

Babel Den Bosch, Studi073, Citytrainer, Art United, Kris Kras, IkBand, Poetry Out Loud

  2 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

Hoor jij bij de nieuwe generatie creatieve denkers en doeners van de stad? Kom dan naar Studi073 en sluit je aan bij de crew! Want Huis73 geeft je de ruimte om te laten zien wat jij leuk en belangrijk vindt. Studi073 is dan ook dé plek waar jongeren zelf bepalen welke culturele activiteiten er worden georganiseerd in de stad.


Meteen aan de slag
Werk bij Studi073 aan je creatieve en organisatorische skills. Ontdek je eigen kwaliteiten, train je skills, leer afgewogen keuzes maken, presenteer jezelf, werk samen en los zelfstandig problemen op. De crew zorgt dat je je direct thuis voelt en aan de slag kunt. 

Bij Studi073 kun je terecht als deelnemer, vrijwilliger, maar ook als organisator en coach. Je gaat aan de slag met jouw eigen passie en talent. Je kunt gebruik maken van de professionele ruimtes en voorzieningen van Huis73. Mee doen met De Studi073 Crew betekent ook: andere jongeren ontmoeten, samenwerken, elkaar inspireren en van elkaar leren. Hierbij krijg je hulp van de crewcoach en projectleider van Studi073.

* creatieve skills: muziek, dans, theater, kunst, fotografie& film, mode ... en nog veel meer
* organisatie skills: meehelpen bij evenementen of zelf activiteiten bedenken & opzetten
* podiumpresentatie: optreden & exposeren
* samenwerken aan toffe activiteiten: als deelnemer of crewmember
* loopbaanorientatie: stage (middelbare school, MBO&HBO)

Inschrijven en voorwaarden
Studi073 is er voor jongeren die in Den Bosch wonen, werken of naar school gaan. Of je nu een beginnende doener bent of juist een enthousiaste kijker. Een aanstormende organisator of als je het gewoon tof vindt om ergens aan mee te helpen. Iedereen tussen de 12 en 30 jaar die zelf iets wil neerzetten en delen met de stad is welkom. Deelname aan Studi073 is gratis. 

Mee doen of meer weten? Kom naar en van de maandelijkse crewmeetings en ontmoet de rest van de crew: Projectleider Leonie Gossens, crewcoach Kyra Sijtsma en alle crewmembers!

https://www.huis73.nl/do-it-yourself/studi073.html

Contact

Email: studi073@huis73.nl
Telefoonnummer: 0680180509
Mobielnummer: 0680180509
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.