Profiel

Gabriëlle Sanders

Muzikant

  0 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

Gabriëlle (Eindhoven, 26 Juni 1987) is een Nederlandse singer-songwriter, met Surinaams/ Indiaanse Roots. Van jongs af aan bleek zij geinteresseerd in muzikale uitdagingen op gebied van zang en songwriting,Zo ontwikkelde ze zich als zangeres door het volgen van zanglessen (bij Muziekschool Pop Ei), akoustische jammsessies, studio opnamens en door ervaring op te doen op diverse open podia’s o.a. met veel plezier in het wijktheater Den Bosch.
Wanneer Gabrielle zelf songs schrijft, zijn het vaak pakkende Engelstalige songs met uit het leven gegrepen teksten die vaak een positieve boodschap aan de luisteraars overbrengen, af en toe met een bitterzoete nasmaak.
Live
Het podium is de plek waar Gabrielle zich thuis voelt, ze zingt daar veelal cover-songs.Waarbij ze vaak kiest voor nummers met een diepgaande tekst die zij met veel gevoel kan neerzetten.
De zangeres was in 2010 live te horen in de uitzending bij Barry Paff bij de Radio 538 Demo Duel, waar zij dankzij het luisterende publiek met een meerderheid van de stemmen in de halve finale belande met haar eigen nummer ‘’Know it better’’.In 2012 was ze te gast bij lokale zender Boschtion FM voor een radio interview en het promoten van haar zelfgeschreven nummer ‘’Dream Reality’’
In haar muzikale bestaan is voor Gabriëlle tot heden het hoogtepunt een optreden op de Parade in Den Bosch op de Radio 538 talentstage voor Warchild.

Gabriëlle is een multi talent dat naast zingen ook een grote passie ontwikkelde voor acteren en modellenwerk.Om haar model portfolio uit te breiden ging Gabriëlle samenwerkingen aan met verschillende fotografen, waardoor zij inmiddels veel ervaring heeft opgebouwd met fotoshoots en poseren.In mei 2013 liep zij mee als model tijdens een Fashionshow in de Brabanthallen voor Boutique Saidati, in juni 2014 wederom.\Momenteel is Gabriëlle het gezicht van High wear schoenenlabel Crevendi.

Door het volgen van dramalessen en door figuraties bij o.a. de film ‘’Doodslag’’ (2012) van Theo Maassen, De Donorweek (2013) en acteerwerk in commercial en videoclips, is haar kennis op gebied van acteren groeiend.

Echter gaat haar voorkeur uit naar zang en modellenwerk.

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer