Profiel

Ben Acket

Kunstenaar, tipi maker en andere tenten op maat, en biolochische vegetarische kok, mannen broeken.

  0 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

Kunstenaar in hart en nieren, ik schilder in overgave, totaal los laten en vertrouwen waardoor er een abstract werk ontstaat. zie www.benacket.nl. Telkens ben ik weer ontroerd en verast door te vertrouwen in wat er zich aan dient bij het maken van een nieuw werk. verwonderd in wat er ontstaat door mijn kennis qua kleuren en techniek in te zetten bij het creëren van een nieuw werk.

Dit geld zo wel bij het schilderen als bij het maken van mijn mannen broeken, die gebaseerd zijn op het model Thaise vissers broek. Verder hou ik als Bourgondiër van lekker eten en heb ik mij al z'n 20 jaar gespecialiseerd in biologisch, vegetarisch koken. Op dit vlak kan ik tot voor groepen van 50 mensen koken.

Ook ben ik specialist in het maken van indianen tenten (tipi's) en andere tenten die ik op maat maak. Zo heb ik 7 tipi's gemaakt die ik als kunstenaar heb beschildert in de kleuren van de regen boog. Door dat ik dit project al weer 15 jaar (www.tipiverhuur.nl) geleden heb gemaakt, ben ik nu bezig met het opnieuw maken van deze tipi's, zelfs nu van ecologische katoen.

Dit zal een uniek project in de wereld zijn. nu geen 7 maar ik ga er 8 maken oplopend in grote van 4,66 tot 7 meter, telkens 33,3 cm groter. Van Rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo, violette en de blauw gouden tipi.  

Contact

Email: info@benacket.nl
Telefoonnummer: 073 6237828
Mobielnummer: 06 51899830
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.