Profiel

Melissa van Dartel

Fotograaf, recensent, zangeres, theatercoördinator, camera-, productie-, en regieassistent

  1 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

Dromend van een passievol bestaan vul ik mijn leven met alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En dat is nogal wat. 

Momenteel ben ik werkzaam bij een jeugdtheaterschool waar mijn hoofdtaak de theatercoördinatie is, maar waar ik ook met veel plezier mijn rol vervul als regieassistent voor de naderende voorjaarsproductie, productieassistent voor de musical summer school, en camera-assistent bij de lessen camera-acteren.
Tevens ben ik betrokken bij een tweetal jongerentheaterfestivals, beide festivals slaan op hun eigen manier een brug naar de maatschappelijke context en bieden mij terrein om mijn pet als CMV-er op te zetten.

De uren die ik niet besteed aan theater of film gaan vooral op aan muziek maken. Zo ben ik onder andere zangeres bij de band Alpha Dream, en oefen ik in mijn vrije tijd toonladder na toonladder op mijn gitaar en herhaal ik akkoord na akkoord op mijn piano.

Zo nu en dan pak ik eens een kwast of potlood op en laat ik mijn fantasie los op een canvasdoek of schetsboek. Vaker koppel ik mijn creatieve geest aan het geschreven woord en laat ik de verhalen via mijn pen op papier vloeien. En als ik het schrijven zat ben, dan kruip ik achter de lens van mijn fotocamera om mijn versie van wat er te zien is in beeld te vangen.

Mijn naam is Melissa en ik ben fotograaf en recensent bij Klankgat.

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.