Profiel

Daniël van Duijvenbooden

Theatermaker, theaterdocent

  2 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

Mijn naam is Daniël van Duijvenbooden, ik ben theatermaker en theaterdocent. Momenteel maak ik (i.s.m SOLOS) een voorstelling waar Bossche amateurs aan deel kunnen nemen!


Van maart t/m mei (+ de voorstellingsdagen 6 t/m 9 juni)
werken we aan:

Swing
Muzikaal locatietheater op de tramkade in ’s-Hertogenbosch. 

Wij zijn op zoek naar Bossche amateurs van jong en oud; de thuismuzikanten, dansers, acteurs én de mensen die achter de schermen hun talenten inzetten als stylist, visagist, technicus, decorbouwer, publieksbegeleider, voor PR en productiewerk!

Wij zoeken Bosschenaren met voor theater en muziek die de kans willen grijpen om hun talenten te ontwikkelen. Ben jij wie we zoeken? Sluit je bij ons aan en doe mee aan de voorstelling!  

Over de voorstelling:
Swing neemt je mee naar een plek waar het een komen en gaan is van nomaden, reizigers, muzikanten, circuslui, louche figuren, vage figuren, beeldschone verschijningen, verstild en zwijgzaam, feestend en luid roepend.  

Een ode aan onze kinderlijke verbeeldingskracht. Nieuwsgierig en met open blik.

Geïnspireerd op het werk van gipsyjazzgitarist Django Reinhardt, filmakers als Tony Gatlif, Emir Kusturica en Sorrentino maar ook op de dichter Alexandr Poesjkin en die eeuwige eenzame violist voor de HEMA.

Soms lijkt het maar een kleine stap om te gaan van fantasie naar vooroordeel.  Nieuwsgierig of angstig, onwetend of beter wetend? Daarover gaat Swing. 

Wij zoeken Bosschenaren die samen willen werken met een team van professionele theatermakers, acteurs, spelcoaches en muzikanten! 

[Kom langs op de informatieavond! 
13 maart – SOLOS pand (Hinthamereinde 59, Den Bosch) - 20u]

En kijk voor actuele informatie op ww.facebook.com/swinglocatietheater

Naast deelnemers zoeken we donateurs die (via Voordekunst) ons project willen steunen zodat al die 30 deelnemers in een vet decor en in de mooiste kostuums kunnen schitteren!
Ga naar onderstaande website om alle ins en outs te lezen! 

https://www.voordekunst.nl/projecten/7012-swing-muzikaal-locatietheater

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.