Profiel

Ton Stassen

Organiseren avonden met muziek, cabaret, voordrachten, documentaire films en voordrachten gedichten

  0 kei leuks     0 reacties

Over deze culturist

Kunst, muziek en ‘filmhappen’ in Hangop

Gevarieerde woensdagavonden in de ‘HangOpWoensdag’

WillemTwee organiseert op de woensdagavonden een gevarieerd aanbod van activiteiten in lunchecafé `De Hangop`. De Hangop is een lunchcafé in de WillemTwee, gelegen aan de spoorkant van het gebouw. Sinds januari 2018 is er elke woensdagavond iets in de muzikale of culturele sfeer te doen in ``De Hangop``.

Het maandritme; de eerste, derde en vijfde woensdagen

De eerste woensdagavonden van de maand, staan in het teken van muziek, cabaret en voordrachten. Singer songwriters, liedjeszangers, podiumkustenaars, cabaretiers uit de regio en instrumentalisten die hun talenten willen tonen zullen dan te vinden zijn op het podium van de Hangop. Dit geldt ook voor de derde en de vijfde woensdag

PoëziePodium, tweede woensdagen

De tweede woensdagavond van de maand draait het om poëzie. Deze avonden verzorgt het PoëziePodium. Emiel Bootsma en Doeko L. verzorgen maandelijks een poëtisch programma, inclusief muziekintermezzo.

Documentaire films kijken, vierde woensdagen

Op de derde woensdagen kunnen cultuurliefhebbers bijzonder efficiënt hun slag slaan, door die avond te eten in de Hangop en daarna te kijken naar een of meer stukken uit documentairefilms die geselecteerd zijn door Frank van Osch. Hij verzorgt de programmering van de vertoonde documentaires, die dikwijls een regionaal karakter zullen hebben.

Zelf op het podium staan in de Hangop?

Wil je zelf een keer op een woensdagavond op het HangOpPodium staan neem dan contact op met de coördinatoren van de woensdagavonden Erik Mennes (06) 22 55 68 97 of Ton Stassen (06) 83 24 48 08. Het podium biedt de WillemTwee aan. Zelf zorg je voor ‘de toeters en bellen’ die je wilt gebruiken die avond. Het podium is voorhanden en er staat iemand achter de bar; de rest is aan de artiesten, voordrachtskunstenaars of inleiders.


Contact

Email: ton.stassen@home.nl
Telefoonnummer: 683244808
Mobielnummer: 0683244808
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.