Profiel

Thea van Vliet

Beeldend kunstenaar en docent plastische vormgeving

  1 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

Naast mijn vrije werk in eigen atelier geef ik workshops en teambuilding aan bedrijven d.m.v. het groot werken met klei en het samen werken aan een sculptuur die in het bedrijf geplaatst kan worden.

Ik werk in opdracht, prive en voor de openbare ruimte,organiseer workshops in Gambia en geef sinds 15 jaar les op creativiteitscentrum de Wiele in Geldrop (keramiek).

Daarnaast begeleide ik ruim 10 jaar mensen met een psychische beperking d.m.v. creatief bezig zijn via Reinier van Arkel, waar ik inmiddels voor 8 uur per week in de zorg zit en met veel plezier mensen de aandacht en persoonlijke verzorging geef die ze zo broodnodig hebben.

Woordloze gedichten
Zoals gedichten samengesteld worden uit woorden, zo brengt Thea materiaal en symbolen samen tot een po√ętisch geheel dat weergeeft wat zij ziet en voelt.
Daarnaast zoekt zij de grenzen van het materiaal, zoals zij de grenzen zoekt tussen droom en werkelijkheid.
Het gebruiken van materiaal op een bijzondere manier in combinatie met symbolen is voor haar de manier om een idee letterlijk vorm te geven. omslagfoto is mijn nieuwste project videomapping: geprojecteerde filmpjes in porseleinen schalen

http://theavanvliet.nl

Contact

Email: info@theavanvliet.nl
Telefoonnummer: 0736890150
Mobielnummer: 0651469909
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.