Profiel

Myrthe Linssen

Fotograaf/ kunstenaar

  0 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

Myrthe Linssen, geboren op 30 juni 1995, was vroeger allesbehalve creatief ingesteld, desondanks dat ze haar kinderjaren op een vrije school heeft doorgebracht. Na de middelbare school heeft ze een tussenjaar gedaan op het Bernard Lievegoed College of Liberal Arts, Vrije Hogeschool, voor haar zelfontwikkeling en studiekeuze. Tijdens dit jaar ontdekte Myrthe dat ze schoonheid wil creëren. Dit wilde ze graag tot leven brengen met behulp van fotografie. Momenteel is Myrthe afgestudeerd fotografe en werkend bij Blanksma en Blanksma. Als teamleider en fotograaf.


Buiten haar werk is ze dagelijks bezig met haar portfolio uit te breiden. Meer dan eens staat ze model in haar eigen creaties. Dit is omdat haar eigen emoties en hersenspinsels centraal staan in desbetreffende projecten. Enkele van deze werken heeft ze bij de Dutch Design Week 2015 mogen exposeren. Een aantal werken van haar worden op dit moment geëxposeerd in restaurant De Zwaan te Etten-Leur.

1 juli 2017 zal zij te zien zijn in het programma ‘Meesterlijk’ van omroep Brabant waarin jonge, talentvolle studenten gekoppeld worden aan ‘meesters’ die het gemaakt hebben en de kneepjes van het vak willen doorgeven aan een nieuwe generatie. Myrthe word in deze aflevering gekoppeld aan Pieter Henket waar zij een masterclass van krijgt. 

Van 22 april tot 21 mei 2017 heeft ze geëxposeerd in het kunsthuis 18 in Naaldwijk. Dit doet ze in samenwerking met Greenport People ruimte voor jong talent.

Contact

Email: myrthelinssen@gmail.com
Telefoonnummer: 636229183
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.