Profiel

Ruud Raaijmakers

docent Taiji en Qigong (ook wel geschreven als tai chi en chi kung)

  0 kei leuks     0 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

In 1980 maakte ik kennis met taiji en qigong. Deze Chinese oefenmethoden boeiden mij onmiddellijk; een fascinatie die mij nooit meer heeft verlaten. 

Taiji is van oorsprong een martiale kunst en qigong een oefenmethode die in het bijzonder is gefocust op het versterken van de gezondheid.

Na zeven jaar les te hebben gevolgd bij verschillende leraren, volgde ik meer dan twintig jaar les bij Dr. Shen Hongxun. Van hem en zijn dochter Shen Jin leerde ik verschillende taiji vormen en qigongmethoden. Tevens leerde ik Buqi: een behandelmethode waarbij patiënten worden behandeld met externe qi.

In 's-Hertogenbosch geef taiji- en qigonglessen en in Vught heb ik een medische qigong therapiepraktijk.

De deelnemers aan de taiji- en qigonglessen leer ik hoe zij de levenskracht, qi, in hun lichaam kunnen intensiveren en harmoniseren en hun mentale kracht kunnen vergroten.  

Patiënten behandel ik met externe qi. Dit is een amalgaam van vibratiekracht en gezondheidherstellende informatie. Met het uiterst verfijnd moduleren van externe qi bereik ik zeer bijzondere behandelresultaten.

Via het behandelen van patiënten toets ik mijn taiji- en qigongvaardigheden. Mijn behandelresultaten zijn een reflectie van deze vaardigheden.

Contact

Email: info@dantian.eu
Telefoonnummer: 073 6137798
Mobielnummer: 06 13385275
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.