Profiel

HypnoBirthing Den Bosch Zwangerschapscursus Brabant

Cursussen en workshops rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd

  1 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

HypnoBirthing® is een methode die gebaseerd is op het feit dat baby’s op een ontspannen, natuurlijke en mooie manier geboren mogen worden. Het is een praktische en positieve zwangerschapscursus voor aanstaande ouders, waarin denken én doen wordt gecombineerd door de combinatie van kennisuitwisseling en oefeningen.

De nadruk ligt op kennis over zwangerschap en geboorte , maar er is ook veel aandacht voor ademhalingstechnieken, de invloed van jouw gedachten en het effect van hormonen op de werking van jouw lichaam tijdens de geboorte. Tijdens deze complete cursus leer je ook over (prenataal) ouderschap, (borst)voeding, en het bewustzijn van de ongeboren baby. 

Het is een simpel en eenvoudig programma dat zorgvuldig is doordacht door de jaren heen om moeders te helpen herinneren aan de eenvoud van geboorte. Zoals de meeste barende vrouwen geen interventies/procedures nodig hebben om hun baby veilig en gezond op de wereld te zetten, zo hebben ze ook geen moeilijke oefeningen nodig om zichzelf voor te bereiden op een rustige en comfortabele geboorte. Het (geboorte) lichaam en de baby weten precies wat te doen.

HypnoBirthing® leert zwangere vrouwen en hun partner te vertrouwen op de natuurlijke manier van baren, om te ontspannen en hun lichaam te laten doen waar ze voor bedoeld is op dat moment. Door een aantal belangrijke technieken te oefenen worden gedachten geprogrammeerd en het lichaam voorbereid op een ontspannen geboorte. Deze herhaling van positieve kennis en oefeningen geeft aantoonbaar een goed resultaat. Samen voorbereiden op een ontspannen, natuurlijke, mooie geboorte en kraamtijd.

Contact

Email: info@hypnobirthingdenbosch.nl
Telefoonnummer: 0626588258
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.