Profiel

Jeroen van Lente

Grafisch ontwerper, illustrator, beeldend kunstenaar, docent, auteur

  0 kei leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

Ontwerpen, tekenen, acteren en schrijven   Een creatieve duizendpoot ben ik. Graag onderzoek en doe ik van alles op het gebied van beeld, taal en theater. Ik probeer bijvoorbeeld allerlei druktechnieken uit. Ik maak werk in het platte vlak en als een idee of onderwerp dat vraagt begeef ik me in de derde dimensie of druk ik me uit in taal. Ik maak ook beelden in het Sparrenburgbos in Rosmalen. 

Vorig jaar speelde ik, op Theaterfestival Boulevard, mee in 'Cantina' van de Vlaamse theatergroep Laika en dit jaar maakte ik (als enige hetero) deel uit van het homomannenkoor in de voorstelling 'Niet de vaders van Jimmy Parker' van Minou Bosua en Eelco Smits. 


Minibiebweekend Rosmalen 2019   Op het moment organiseer ik het Minibiebweekend Rosmalen 2019. Dit brengt mensen bij elkaar en verbindt. Op 21 en 22 september zijn er allerlei activiteiten rondom boeken, (voor)lezen en schrijven bij 10 minibiebs en in de bibliotheek van Rosmalen. Zowel dit festival als de minibiebs zijn een laagdrempelige manier om meer mensen met boeken in aanraking te laten komen. www.minibiebs-denbosch.nl

Contact

Email: jeroenvanlente@msn.com
Telefoonnummer: 0628152030
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.