Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Ben je wel eens jaloers op muzikanten die vrijuit met elkaar muziek maken en daarmee heel veel plezier beleven? Houd je van muziek en van sociale-interactie met andere mensen?

In een Circlesongsessie maak je muziek met je eigen stem onder begeleiding van Brechtje, die je kan aangeven wat jouw inbreng is of die je juist meer vrijheid kan geven in wat je toevoegt aan het geheel.

Je inbreng kan ritmisch zijn of melodisch en wordt bepaald door wat jezelf denkt wat mooi kan zijn en hoeveel ruimte je elkaar daarin geeft en naar elkaar luistert.

Je bent een zanger/geen zanger, je bent een muzikant of je wilt al jaren een instrument bespelen. Je hebt plezier in het luisteren naar muziek en je wilt plezier beleven met het gezamenlijk musiceren, interacteren met andere mensen, vertrouwd, veilig, met je eigen stem die je kent of nog niet kent, onder begeleiding van Brechtje.

De sessies beginnen eenvoudig en Brechtje geeft het aan, maar hoe verder we komen mag je meer de vrijheid nemen. De insteek in hoe je tot muziek kan komen kan heel divers zijn en daar zal Brechtje je in meenemen.

Het resultaat is altijd uniek, geeft je plezier en voldoening, en laat je beseffen dat je ook die vrije muzikant kan zijn, die je altijd hebt benijd.

De kosten zijn €5,- . Er is koffie en thee.

Het is vrij om te komen, geen verplichtingen.

De Circlesongsessie is op donderdagavond 1 keer in de maand. Inloop vanaf 19:45 uur. Om 20:00 uur beginnen we.

Datums in 2018:

8 maart

5 april

3 mei

31 mei

28 juni

Meer informatie op www.koninginvanbrabant.nl Kijk bij circlesessie.

Vakgebieden

Muziek

Duur & tijd

Duur: 1,5 uur
Dag: donderdag
Tijd: 20:00

Prijs

€ 5,00

Locatie

Hervensebaan 1
5232 JL 's-Hertogenbosch

Contact

Email: hofhouding@koninginvanbrabant.nl
Telefoonnummer: 0738887507
Mobielnummer: 0626062256
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.