Najaarscursus 2019 Glas(kralen) aan de brander in Frankrijk

9.00 - 13.30

  2 kei leuks     0 reacties
Door: Anjo Brohm
€ 645,00
Neem contact op
Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Augustus j.l. organiseerde Atelier de Muze in haar Franse atelier een zeer succesvolle vijfdaagse glascursus onder leiding van glaskunstenares Anjo Brohm. Deelnemers schreven zich enthousiast meteen in voor een vervolg cursus. 

Ook voor najaar 2019 staat er weer een cursus gepland in de bijzonder mooie natuurlijke omgeving in de Lorraine waarin het atelier gevestigd is in een 18e eeuws huis. Het gaat over een cursus glas aan de brander.

"De pracht van smeltend glas"

Onder begeleiding van glas kunstenares Anjo Brohm 5 dagen aan de slag met glas. 

Voor beginners: Kennis maken met allerlei technieken die al tijdens de eerste dag mooie resultaten geven. Elke dag gaan we een stap verder om je vaardigheden te verfijnen zodat je al doende in korte tijd de voeling met het glas krijgt waardoor je kunt gaan spelen en je eigen creativiteit tot uiting kunt brengen in je werk.

Voor gevorderden: We pakken de draad op jouw niveau op en werken verder aan technieken, je verbreedt de mogelijkheden om het glas naar je hand te zetten bij het toepassen van delicate decoraties, uit losse onderdelen opbouwen, enz.

Geïnspireerd door de mooie omgeving en aangename sferen de kleuren laten sprankelen. Iedereen wordt op zijn of haar eigen niveau begeleid zodat je in deze cursus echt heel veel kan leren en realiseren. 

De ervaring leert dat het fijn is om lekker wat uren aan een stuk door te werken, dan zit je er echt in. Dus in principe werken we van 9.00 tot 13.30 waarna een welverdiende uitgebreide maaltijd met een lekker glas wijn natuurlijk goed zal vallen. Met deze maaltijd volstaat het om ’s avonds nog een kleinigheid te eten. Dit betekent dat er in de middag tijd is voor de omgeving, cultuur, lopen, fietsen, niksen….. 

Glas aan de brander:  20 - 26 oktober

Prijzen: Cursusprijs is incl. materialen, maaltijd bij aankomst, koffie/thee/fris/lekkers tijdens de cursus en dagelijks heerlijke uitgebreide maaltijd met drankjes, 6 overnachtingen plus ontbijt:  vanaf € 645 

Atelier De Muze:  21 Grande Rue, 55110 Sassey-sur-Meuse 

Voor meer info en inschrijven: 

0031 6 47660051       info@anjobrohm.eu 

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 20-10-2019
Duur: 5 dagen
Tijd: 9.00 - 13.30

Prijs

€ 645,00

Locatie

Grande Rue 21
52110 Sassey-sur-Meuse

Contact

Email: info@anjobrohm.eu
Telefoonnummer: 06-47660051
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.