Zang: Privé - Groepsles

Donderdag - op afspraak

  0 kei leuks     0 reacties
Door: Babel
€ 0,00
Neem contact op
Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Zang
Zing je graag, maar wil je jouw stem verbeteren? Bijvoorbeeld omdat je auditie wilt doen voor een talentenjacht of musical. Of omdat je in een band speelt en jezelf verder wilt ontwikkelen. Werk dan onder begeleiding van een coach aan je zangtalent.
Of kies voor een groepsles en ontdek al snel hoe fijn het juist is om samen te zingen!  

Hoe werkt het?
Privéles: In de zanglessen werk je aan je zangtechniek en je stem. In deze cursus kom je voor allerlei keuzes te staan: hoe wil jij je stem gebruiken? Hoe wil je klinken in een nummer? Zo ontwikkel je gaandeweg een eigen stijl en leer je jezelf presenteren op een podium. Hierin speelt ook tekstinterpretatie een belangrijke rol: wat voor tekst zing je eigenlijk? Hoe vertaal je dat naar een overtuigende performance? Al deze vragen zorgen dat je nog meer uit je stem haalt, waardoor je nog meer geniet van zingen en muziek maken. 
Groepsles: Je werkt aan samenzang en concentreert je op je eigen zangtechniek en gezond stemgebruik. Ook steken we tijd in tekstbeleving en met elkaar zetten we aan het eind van de cursus een overtuigende performance neer die te gek klinkt. We komen 8 avonden bijna wekelijks bij elkaar om in ons vertrouwde groepje te zingen. Deze basiscursus is geschikt voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren zangers.

Voor meer informatie klik op de link.

Vakgebieden

Muziek

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 06-09-2018
Duur: Seizoen 2018 - 2019
Dag: Donderdag
Tijd: - op afspraak

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211 MR Den Bosch

Contact

Email: info@babeldenbosch.nl
Telefoonnummer: 073-6141084
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.