Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Muziektheater 7-12 jaar 

Hou jij van toneelspelen, dansen en zingen en lijkt het je leuk om dit samen met andere kinderen te doen en in een voorstelling te spelen? Meld je dan aan voor het cursus jaar 2018/2019 van Muziektheater Spetter. 

Hoe werkt het?

Muziektheater Spetter is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te spetteren in de spotlight. Er zijn 40 lessen, 38 reguliere lessen en 2 zaterdagen om aan de voorstelling te werken. Aan het einde van het jaar wordt er een hele mooie voorstelling vertoont aan de ouders en familie. Bij Muziektheater Spetter vinden we het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkeld op zijn eigen spelenderwijze manier. We werken in de lessen aan zang, dans en spelvaardigheden. 

Kosten bedragen € 275,- of bij deelbetaling €300,- . 

Docent Marc over de lessen: 

“Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Muziektheater Spetter en zal iedere spetter muzikaal en theatraal uitdagen. Gedurende het cursusjaar ga ik opzoek naar de talenten van elke speler en bied handvatten om deze talenten zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Tijdens de muzikale repetities zal ik o.a. werken aan het instuderen van de muziek, waarbij we niet alleen de koorpartijen zullen instuderen maar ook zullen stilstaan bij wat er allemaal nog meer komt kijken bij zingen. Daarnaast wil ik als regisseur, de spelers uitdagen om een personage fysiek te benaderen en werk ik graag vanuit denk-teksten achter de bestaande teksten. Natuurlijk staat er slechts één ding bovenaan en dat is plezier maken, want als we plezier maken, is the sky the limit en kunnen we spetteren tot we erbij neervallen! Ik zie je graag bij Muziektheater Spetter!”.

Klik hier voor inschrijven of meer informatie over Muziektheater Spetter. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.

Vakgebieden

Dans / Muziek / Theater

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 05-09-2018
Duur: 120 minuten
Dag: woensdag
Tijd: 15:30

Prijs

€ 275,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@muziektheaterspetter.nl
Telefoonnummer: 610744513
Mobielnummer: 0610744513
  Reacties

Monique

23 aug 2018 22:53

Onlangs heeft mijn dochter de proefles gevolgd! Het was echt enorm leuk en die Afrikaanse dans heeft ze de hele zomer op het strand herhaald!

Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.