Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Een gratis stempelworkshop verzorgt door Judith Rosema van het Inktatelier. 

 

De workshop is tussen 14.00-16.00 uur. Daarvoor en na heb je nog lekker de tijd om over de Kunstmarkt te lopen en eventuele leuke aankopen te doen.

Wat ga je doen tijdens de workshop? Eerst ga je een ontwerp maken. Als dat naar je zin is, zet je je tekening over op je stempelmateriaal.

Deze dag zal er gebruik gemaakt worden van divers stempelmateriaal.

Voor meer info over het Inkt Atelier zie: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/judith-leeft/

 

Er is nog plek in de workshop. Wil je verzekerd zijn van een plekje en ken je nog meer mensen die graag meedoen? Stuur dan een berichtje naar info@cultuurbosch.nl 

 

Tot de 24ste!

 

Groetjes,
Barbara, Mieke, Sacha en Manita 
Cultuurbosch 

 

------------------------------------------------------------------------------

Op zaterdagmiddag 24 november organiseert het Cultuurbosch Café van 12.00 tot 17.00 een kunstmarkt. Tijdens deze gezellige creatieve markt kan je ook opgeven voor een workshop Stempelen, Dichten of ga je samen met een Kunst Analyticus dieper in op jouw kunstwerken. Schrijf je in om zeker te zijn van deelname, of loop lekker binnen wanneer het je uitkomt. Let wel, vol = vol.

Het platform Cultuurbosch.nl nodigt uit om nieuwe initiatieven op te zetten en dat vraagt meer dan alleen een online ontmoetingsplaats. Cultuurbosch organiseert aanvullend op verschillende locaties in gemeente 's-Hertogenbosch de Cultuurbosch Cafés. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen ervaringen worden uitgewisseld en samen plannen worden gesmeed. Deze bijeenkomsten in combinatie met de website, stimuleert culturisten om samen een verrassend aanbod te ontwikkelen.

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 24-11-2018
Duur: 2 uur
Dag: Zaterdag
Tijd: 14.00 - 16.00

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@cultuurbosch.nl
Telefoonnummer: 088-2800280
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.